Уебинар за имигранти в България „Трудови права и визови въпроси по време на пандемия“, 30 януари 2021 г., от 11:00ч.

Employment rights and visa issues

Ето го и записът oт уебинара, който се проведе на 30.01.2021г.:

 

 

Фондацията за достъп до права - ФАР Ви кани да присъствате на безплатен уебинар, посветен на трудовите права и проблемите, свързани с визите на чужденците по време на Covid-19, който ще се проведе на 30 януари 2021 г. (събота) от 11:00 до 12:00ч. онлайн в затворената фейсбук група MigrantLife.Bg

Нашите говорители са:

    • адвокат Мария Тодорова - експерт по трудово право; и
    • адвокат д-р Валерия Иларева – експерт по имиграционно право.

ACF

Този уебинар е първият от шест, които ще бъдат организирани от ФАР по проект „Правна помощ на материално затруднени бежанци и имигранти по време на пандемия чрез използване и подобрение на платформата Migrantlife.Bg“, финансиран от Фонд активни граждани България. Уебинарите имат за цел да представят практическа информация по актуални правни теми и проблеми, свързани с продължаващата пандемия Covid – 19, както и да отговорят на въпроси на участниците.

Участието е безплатно, но е необходима регистрация не по-късно от 18:00 ч. на 27 януари 2021 г., след което ще получите имейл с линк за достъп до уебинара. За да се регистрирате изберете датата 30.01.2021г. от календара по-долу и следвайте стъпките.

В случай на проблем с регистрацията, моля свържете се с нас по имейл на office@farbg.eu

Ако имате приятели и членове на семейство, които биха се заинтересували от темите на уебинара, не се колебайте да споделите с тях.

 

Проектът „Правна помощ на материално затруднени бежанци и имигранти по време на пандемия чрез използване и подобрение на платформата Migrantlife.Bg“ се изпълнява с финансова подкрепа в размер на 10 000 евро, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проект Правна помощ на материално затруднени бежанци и имигранти по време на пандемия чрез използване и подобрение на платформата Migrantlife.Bg е да предложи съвременни дигитални решения за достъп до надеждна информация и адвокат по време на пандемия.

Тази страница  е създадена с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на страницата се носи от Фондация за достъп до права - ФАР и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази страница отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.