Humans in the Loop (HITL) е хибридно социално предприятие, създадено през 2017 г. в София, България, което има за цел да подкрепя бежанци, мигранти, вътрешно разселени лица и хора, живеещи в зони, засегнати от конфликти, като им предоставя достъп до възможности за развиване на техните дигитални и езикови умения чрез нашите програми за обучение и цифровите услуги по заетостта. Предлагаме курсове за възрастни и тийнейджъри, както и кариерни консултации.

Някои от нашите курсове са:

  • Курсове HITL Stars - Програмата HITL Stars съчетава уроци по английски език и информационни технологии за хора, засегнати от конфликти. Провеждаме едновременно две нива на курса - за начинаещи и за средно напреднали. Курсът за начинаещи обхваща основни компютърни умения и ИТ, необходими за ежедневието, докато курсът за средно напреднали се фокусира повече върху ИТ и комуникационните умения, които са необходими на работното място. В продължение на 12 седмици нашите обучители провеждат курса чрез срещи в Zoom два пъти седмично.
  • Курс по дигитални науки на HITL - Курсът по дигитални науки на HITL е насочен към ученици на възраст между 13 и 18 години, идващи от засегнати от конфликти райони, които се интересуват от кариера в ИТ сектора. Учебната програма е разработена от Училищната академия на Телерик и се предоставя от фондация Humans in the Loop и обхваща основни теми, свързани с разработването на софтуер и приложения, информация за различни ИТ кариери и др. Курсът се провежда онлайн на английски и/или български език.
  • Курс Бизнес звезди на HITL - Нашата 12-седмична програма за обучение на предприемачи бежанци им дава начален старт в маркетинга на техния малък бизнес или на продуктите, които произвеждат, и включва подкрепа за разработване на маркетингов план; основен графичен дизайн за създаване на лого и маркетингови материали; основно обучение за създаване на уебсайт или онлайн магазин с помощта на WordPress за техния бизнес.

 

Фондация Humans in the Loop обявява нова серия от курсове по английски език и
информационни технологии в рамките на програмата HITL Stars.

Нашите БЕЗПЛАТНИ курсове имат за цел да ви помогнат да станете по-привлекателни за бъдещите си работодатели, като подобрите нивото си на владеене на английски език и дигитални умения.
Ще има 3 нива на обучение по английски език (начинаещи, напреднали и средно
напреднали).
Ще има 2 нива на информационни технологии (начинаещи и средно напреднали) Продължителност: 12-седмична програма, започваща на 9 януари 2023 г.
Кой може да кандидатства: Лица, които са навършили 18 години и идват от райони,
засегнати от конфликти.
Как да кандидатствате: Следвайте линковете по-долу с повече информация за програмата HITL Stars, за да въведете наличността и личните си данни.

 

Формуляр за кандидатстване за арабски език

Формуляр за кандидатстване на английски език

Формуляр за кандидатстване на персийски език

Формуляр за кандидатстване за руски език

Формуляр за кандидатстване за украински език

 

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Необходима е предварителна уговорка с член на нашия персонал. Всички курсове са
безплатни.

Понякога се осигурява оборудване (декстоп компютри) за тези, които не
разполагат с лаптоп или компютър.